Posted on

Mijn naam is Roy Raymonds, ik ben 25 jaar oud en kom uit Amsterdam. Van mijn 10de tot mijn 24e heb ik gebasketbald bij ‘Blue Stars’ in Amsterdam. Ik heb een enorme liefde voor sport. Stiekem kijk ik dan ook enorm veel wedstrijden. Of het nu midden in de nacht is of overdag, ik zal proberen om mijn tv aan te hebben.

De mensen die mijn kennen, weten dat ik een echte basketbal fan ben. Als ik de naam Michael Jordan hoor, gaat mijn hart al harder kloppen. Hij is ook de reden dat ik zo veel van de sport ben gaan houden. De passie en ‘drive’ die hij heeft, is niet bij alle sporters te vinden. Doordat ik zelf een aantal jaren geleden mijn achilles pees heb afgescheurd, kan ik nu niet meer deze fantastische sport beoefenen. Dat is er zonde als je het aan mij vraagt. Ik heb er een hele lange tijd erg van gebaald en wist niet wat ik nu moest gaan doen. Ik hield van bewegen maar als ik een stukje wandel, moet ik mijn been alweer rusten. Hoog springen voor het basketbal net zit er dan voor mij ook zeker niet meer in. En zo probeerde ik iets nieuws voor mijzelf te vinden. Iets wat veel met sport te maken had, maar wat niet in de weg zou gaan zitten met mijn blessure.

Om toch nog een beetje in deze sportwereld te blijven, ben ik erover gaan schrijven. Ik kijk ik naar wedstrijden, maar buiten dat om hebben ze ook hele interessante boeken en films. Hierover schrijf ik elke week een bericht en deel ik dat op deze blog.

Ik zal proberen om jullie zoveel mogelijk up-to-date te houden over de laatste nieuwtjes uit de sportwereld!

Als je benieuwd naar wat ik voor jou in petto heb? Lees dan snel verder!

Voor hoogtepunten van het afgelopen nieuws klik hier.